Amigurumi...

....är tydligen ett japanskt ord för virkade/stickade och stoppade små djur. Fick för ett tag sen inspiration från sjalbarn och googlade på "amigurumi" (be mig inte uttala det) och hittade massor med saker man kan virka. Fastnade dock för ett betalmönster på "Apa" hos made by you. Där fanns det även bra gratismönster på "Nyckelpiga" och "Filur".
Jag började med nyckelpigan för att se om detta var nåt för mig, sen fortsatte jag med filuren. Fast när jag sen virkade aporna upptäckte jag att jag läst mönstret till filuren fel och att den därför inte ser ut som jag väntat.
Aporna är jag jättenöjd med fast det var ett fasligt sjå att få ihop dem.
Virka är definitivt nånting för mig och det blir säkert mer framöver, det finns jättemycket mönster på leksaksmat att virka på nätet MUMS.

Grön och gul apa

Kommentarer
Postat av: Mamma

Hej min tös



Jag har inte kollat på din sida på ett tag, men nu när jag tittar blir jag jätteglad att se de fina sakerna du tillverkar. Aporna vill man verkligen krama och pussa, jag älskar gosedjur. Filuren är jättefin, den ser ut som en huvud-foting! Nyckelpigan är också läcker. Vilken tur mina små barnbarn har som har en så härlig mamma!

2009-01-19 @ 08:50:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0